Touch of Matrix

Touch of Matrix is een unieke behandelmethode die vanuit je “WARE IK” werkt. Daar gebeuren de wonderen. Omdat in je “WARE IK” de antwoorden opgeslagen liggen is het niet beslist noodzakelijk te weten waar de oorzaak van de blokkade ligt. Dit is redelijk uniek en daarom is Touch of Matrix breed inzetbaar. De cliënt wordt behandeld op een diep niveau en er kunnen in korte tijd grote resultaten worden behaald. Heling en genezing liggen letterlijk en figuurlijk binnen handbereik. Dit alles is onder andere gebaseerd op de quantumfysica: alles is licht en informatie. Alles en iedereen is met elkaar verbonden d.m.v. het morfogenetisch veld. Als je mee kunt en wilt in deze energie en benadering dan kunnen er mooie en wonderlijke helingen ontstaan. 

De methode is gebaseerd op het nieuwe bewustzijn, de nieuwe energie in een nieuwe tijd. Je ware ik bevindt zich in een tijdloze ruimte. Je kunt je ware ik vergelijken met de harde schijf van een computer. Door hier een directe verbinding mee te leggen, heb je meteen toegang tot al jouw informatie.Je kunt de informatie die niet meer nodig is op een snelle manier wissen, net als bij een computer, en hier nieuwe informatie inzetten.
Touch of Matrix is je bewust worden van je klacht, de oude informatie verwijderen, duidelijk formuleren wat je wel wilt, je verbinden met die informatie die nodig is en loslaten. Dan gebeurt er wat er nodig is.
Wel ga ik met andere methodes wel bewust naar de oorzaken, zodat iemand weet wat hem of haar ziek kan maken.