Over mij

Wie ben ik

Mijn naam is Annemieke Heinst en mijn praktijk heet Joya, wat staat voor eenvoud en plezier. Zo probeer ik zelf zoveel mogelijk in het leven te staan, al is dat niet altijd gemakkelijk, en zeker door steeds dieper in mijzelf te leren gaan en zijn, kan ik daar wel steeds meer werkelijk zijn. Vroeger leek dat gemakkelijker, maar ging ik het toch niet echt helemaal aan met mijzelf en anderen. Daar ben ik steeds meer achter gekomen in de trainingen die ik heb gevolgd en het is een pittige weg maar wel een hele mooie, die me veel brengt en me steeds meer leert over mijzelf.

Mijn achtergrond:
Ik werk inmiddels al sinds 2008 ongeveer in mijn eigen praktijk, waarvan ik er sinds 2014 geen ander werk meer naast doe omdat het te druk was al langer. Wel heb ik in die tijd ervoor gemerkt hoe spannend het is om alle houvast van een vaste (leuke) baan los te laten en de sprong te wagen, terwijl ik meer dan genoeg cliënten had al langer. Dit is een van de dingen die ik vaker hoor, mensen die graag ander werk zouden willen doen maar niet goed weten wat, en de sprong niet durven wagen. Ik geloof wel dat als je te lang werk e.a. dingen met tegenzin doet, dat ook ziekmakend is.

Ik heb veel met minderjarige asielzoekers gewerkt, waar echt mijn hart lag en waarbij ik ze soms ook op een andere manier een beetje extra hielp met bijv. hun trauma’s en slecht slapen, en in een crisisopvangcentrum als maatschappelijk werkster, en heb hier veel geleerd. Ook daar paste ik wel regelmatig andere vormen toe zoals EFT en Omega Health Coaching, en waarbij cliënten vaak snel en goed reageerden.

Zelf kreeg ik een jaar of 9 geleden de ziekte van Lyme, die ervoor zorgde dat ik mijn patroon van veel te veel op mijn schouders nemen en iedereen willen helpen, niet meer gewoon mee door kon gaan. Het ging echt helemaal niet goed met me. Ik heb het zelf als heel bijzonder ervaren dat ik mijzelf hier vanaf heb weten te helpen met hulp van Omega Health Coaching e.a. healingvormen, waarbij ik communiceer met mijn onderbewustzijn, en alles test met een biotensor. Ons onderbewustzijn weet duidelijk alle antwoorden en door die naar boven te halen d.m.v. testen, weet je hoe en wat je moet doen om te helen. Een paar jaar later kreeg ik weer Lyme en nu kon ik mezelf er gemakkelijker en sneller uithalen, met ook bioresonantie en biofotonen erbij als extra hulp. Hierdoor heb ik zelf aan mijn eigen lijf ervaren hoe ik door naar mijn onderbewuste te luisteren en alles op te lossen wat deze via de biotensor aangaf dat hiervoor nodig was, mijzelf 2x wist te helen van Lyme.

Opleidingen
Ik heb opleidingen gedaan voor Omega Health Coach en NEI-Therapeut, bioresonantie en biofotonen therapeut en NES therapeut, Touch of Matrix therapeut, Jassentechniek therapeut, NLP-coach, voetreflextherapeut en kleurenpunctuur-therapeut. Daarnaast nam ik deel aan veel trainingen zoals Shamballa Multidimensional Healing en reiki (en gaf deze ook lang), Emotional Freedom Techniques, Fast EFT, Dorn Therapie, APS therapie, (anti) Stralingstherapie, guasha, en meer vormen van healing. Het is allemaal zo razend interessant en boeiend, waardoor ik regelmatig weer iets tegenkom waar ik enthousiast over word. Nu ben ik bezig met een opleiding in Mahatma Avatar van Synthese, waarin ik nog krachtiger leer healen en me verbind met heel hoge energieën, en waarin ik hoop vanaf het najaar van 2020 de basistraining te gaan geven. Het voelt heel fijn om mijzelf steeds weer verder te ontwikkelen, voor mijzelf en ook om anderen weer meer te kunnen begeleiden in hun proces van helen en lekker in hun vel komen te zitten.