Ervaringen

Het ontdekken, de omgang en begrip van ons kind met dyslexie


In groep 3 had Jojanneke moeite met het schrijven. De leerkrachten namen aan dat het met schrijftherapie over zou kunnen gaan. We hebben deze therapie 1 x per week gedaan, en dit hebben we al met al erg lang volgehouden. Jojanneke spiegelde bepaalde letters, maar ook was er een motorisch probleempje waardoor ze te gespannen haar pen vast hield en het schrijven niet zo vlot verliep. Volop huiswerk mee gekregen. Er kwam een tijd dat Jojanneke niet meer naar school wilde. Terwijl ze het jaar ervoor altijd heel graag ging en toen was ze zelfs niet thuis te houden als ze eens ziek was. Eind groep 4, na een moeilijk jaar voor jojanneke, veel frustraties, extra bijles in rekenen, (Met de tafels en het automatiseren ging het niet goed), en schrijven, is Jojanneke getest op dyslexie, dyscalculie. Jojanneke had dit allebei. Jojanneke was erg onzeker geworden door dit alles.

Zij dacht dat ze groep 4 over zou moeten doen. Durfde hier niet over te praten, maar dit uitte ze in boosheid, het afknippen van poppenhaar etc. Achteraf is dit bij ons pas duidelijk geworden, waardoor dit kwam.Toen Jojanneke de uitslag had gekregen dat ze dyslexie had en dyscalculie en dat ze er niks aan kon doen werd ze rustiger en kon ze het accepteren. Met de extra lessen zijn we gestopt en bij een extern bureau hebben we de dyslexie training/ondersteuning gedaan. Toen zijn we bij Annemieke gekomen. Hier heeft Jojanneke veel baat bij gehad. Ik zag haar veranderen en rustiger worden. Er waren 4 generaties dyslexie getest en Annemieke heeft deze belasting eruit kunnen halen.

Ze heeft jojanneke met verschillende therapievormen behandeld (apparatuur en healing) die een duidelijk positief effect hadden op haar. Ze kreeg meer zelfvertrouwen en het lezen en schrijven gaat haar makkelijker af. In april konden we ook stoppen met de extra dyslexie bijles.Op haar 1ste rapport in groep 6 had Jojanneke een 10 voor werkwoordspelling! De beloning. Ondertussen is ze naar groep 7 en is Jojanneke erg gemotiveerd. Ze krijgt op school wel de toetsen op groot formaat.  Met rekenen mag ze een tafelkaart gebruiken. We zijn super trots op haar hoe ze zich altijd heeft weten in te zetten.
Jojannekes moeder. 
————

Door Omega gestopt met Roken:Ik ben nu 45 jaar. Ik heb vele jaren gerookt, tussen de 5 en 15 sigaretten. Ik heb ook een aantal jaren niet gerookt, steeds als ik zwanger was en een hele tijd ernaar. Ik heb vele pogingen ondernomen om te stoppen met roken, helaas zonder al te lang succes. Ik was al een hele tijd eraan toe om weer te stoppen. Ik had in mij de wens om eens de laatste sigaret te roken en dan het boek dicht te kunnen doen en zonder moeite nooit meer te hoeven roken. Met deze wens ging ik naar Annemieke om dus te stoppen. Zij gaf mij een Omega sessie en ik rookte daarna gewoon door, want ik wist het ook even niet. Precies een week daarna rookte ik mijn laatste sigaret en …….. ik heb sindsdien nooit meer gerookt of ook maar enige behoefte gevoelt om te roken. Het is weg, opgelost, afgesloten, voorbij, ik ben vrij. Super hè, echt aan te raden!!!!
Anneke

———–

Hond Vos bij praktijk Joya,

Sinds 6 weken hebben wij een hond in huis genomen, Vos. Het is een teefje van ongeveer 2 jaar oud. De eerste anderhalf jaar van haar leven heeft zij in Griekenland rondgezworven. Uiteindelijk is ze, meer dood dan levend, gered van haar zwervend bestaan.

Via een aantal opvangadressen is nu haar vaste stek in ons huishouden in Malden. Maar leg dat maar eens uit aan een hond. Zo angstig als ze is…..

Het leek er sterk op dat Vos verlatingsangst aan het ontwikkelen was. De angst werd groter en groter. Ze was constant in staat van paraatheid.

Dit verhaal kwam bij Annemieke terecht. Zij stelde voor om haar eens een sessie van bio-resonantie te laten ondergaan. Wat er toen gebeurde verbaasde ons. Vos liet het helemaal toe, ze ging op het matje liggen. Annemieke mocht duidelijk in haar ruimte zijn en aan haar zitten. Er kwam zelfs een staat van ontspanning. Naast deze bio-resonantie gebruikte Annemieke de jassentechniek en de Mi-Health, ook een soort apparaatje met energie frequenties. Vos ontspande nog verder en de blik in haar ogen werd zacht. Ik zou het omschrijven als dat er een last van het beestje is afgevallen.

Na dik een uur gingen wij naar huis, met een totaal ontspannen Vos. Waar zij eerst elke minimale beweging van ons moest volgen, blijft ze nu lekker liggen.

Wij zijn Annemieke zo dankbaar. Haar aanpak met Vos was heel natuurlijk, rustig en zacht.

Annemieke dankjewel voor je hulp!

Femke

————————–


– “ik ben 3x bij Annemieke geweest vanwege het feit dat ik 3 miskramen kreeg en hier geen medische verklaring voor was. Annemieke was vol vertrouwen mij te kunnen ondersteunen hierbij en dat stemde mij goed! Ze ontdekte 3 oorzaken, waarvan er 2 eenvoudig te verhelpen waren door voedingsupplementen en het gebruik van een apparaat genaamd de zapper. De derde oorzaak was hormonaal van aard. Deze was te verhelpen in 3 sessies waarbij annemieke uitgebreid de tijd nam om emotionele ballast weg te nemen bij me. Ikzelf hoefde weinig te doen, behalve me open te stellen en wat huiswerk oefeningen. Dit had effect op mijn hormoonhuishouding. Nog geen half jaar later raakte ik opnieuw en succesvol zwanger. Nu ik dit schrijf, ben ik 27 weken zwanger van een zoontje en alles gaat goed. Ik heb veel aan de sessies bij Annemieke gehad. Ze vergrootte mijn vertrouwen, met name omdat ze een fijn en positief persoon is, maar niet minder vanwege haar kennis en kwaliteiten die indruk op me maakten. Ik vond het erg prettig dat zij dit thema, dat voor mij beladen was geworden, met een bepaalde lichtheid aan kon pakken. We hebben tijdens de sessies ook regelmatig kunnen lachen. Annemieke, ik ben je dankbaar. Ik ben er zeker van dat de sessies bij jou een grote bijdrage hebben bij mijn succesvol verlopende zwangerschap!”

Louise

p.s. ondertussen heeft Louise een heel gezonde zoon al een paar maanden.

————————–

“Annemieke is een echte Topcoach, sensitief, intuïtief en grondig. Ik kan haar van harte aanbevelen. Het is super hoe de lichaam, geest én ziel worden betrokken in haar behandelingen. De belangrijkste boodschap die een ziekte voor me had, kwam heel duidelijk naar voren. Ik had een zeer ernstige oogontsteking en naast de gebruikte technieken bleek Annemieke ook heel invoelend door te kunnen vragen, waardoor er bij mij kwartjes gingen vallen.  Annemieke heeft diverse technieken in huis, en afhankelijk van het moment en de persoon wordt een specifieke techniek ingezet. Ik vond het leuk om kennis te maken met bv de jassentechniek en trancecoaching. Door het werk bij Annemieke, wat telkens zo diepgaand was, ben ik zelf ook enthousiast geworden over onder andere de omega healing methode van Roy Martina. Deze pakt blokkades bij de wortel aan, wat mij ook geholpen heeft om korte metten te maken met mijn angst om auto te rijden. Een consult bij Annemieke is echt een cadeau voor jezelf, en gelukkig wordt het ook door vele verzekeraars vergoed! Het is een schat van een mens, bij wie ik me altijd heel veilig voelde. En of het nu een lichamelijke kwaal, een emotie of negatief zelfbeeld betreft, ik ben ervan overtuigd dat Annemieke je een helpende hand kan bieden. Mij heeft het zeker verder geholpen in mijn ontwikkeling. Ik zit beter in mijn vel en ben meer in contact gekomen met mijn intuïtie en eigen wijsheid. Heel hartelijk bedankt!”

Sylvia (28) psychologe te Nijmegen

————————–

– “Ik ontmoette Annemieke toevallig, toen ik veel pijn had in mijn dikke darm. Ik wilde al naar de eerste hulp gaan, en zij hield haar handen erop en kort daarna was de pijn weg en kwam niet meer terug. Het was ongelooflijk voor mij. Dit was het begin van veranderingen in mijn leven, dat op dat moment heel zwaar was. Ik had veel stress en veel psychische klachten, had nogal wat depressieve gevoelens en ik had verschijnselen van een hernia. Ik rookte heel erg veel doordat ik me zo slecht kon voelen. Binnen twee sessies was ik van het roken af, en zonder enige moeite rook ik nu al meer dan een jaar niet meer, ik vind het echt vies. Wel kwam ik flink aan, wat er nu met haar hulp alweer bijna allemaal vanaf is. Ik zweette extreem, was vaak drijfnat zonder me echt in te spannen. 

Dat is nu weer normaal geworden. Mijn rug voelt goed, ik voel me psychisch heel goed, ik heb mijn zelfvertrouwen weer terug, ik slaap weer goed. Ik zou het niet geloven als ik het zelf niet had meegemaakt. In ongeveer 10 sessies is mijn leven zo veranderd. Het voelde alsof er een engel op mijn pad kwam toen ik in nood was, en ik ben haar heel erg dankbaar. Ik wil andere mensen aanraden dit ook te doen, dus mocht iemand me willen bellen of mailen, kan dat door Annemieke mijn tel. nr. of mailadres te vragen.”

Mustafa, 48 jaar

————————– 

“Voordat ik mijn eerste sessie aanvroeg bij Annemieke was ik best een beetje sceptisch. Ik was wel bekend met facetten van de alternatieve geneeswijzen (en wist dat deze zeer goed kon werken), maar ik zag op Annemieke’s website toch een aantal methoden staan die voor mij onbekend waren.Inmiddels kijk ik terug op het veranderproces. De persoonlijke, zeer betrokken en professionele manier van werken maken de ervaring die ik bij haar heb, ongeëvenaard. 

Annemieke is iemand die met heel veel passie en toewijding voor anderen klaar staat. Ik heb haar daarbij leren kennen als iemand met behoorlijk veel innerlijke ruimte.De verschillen die ik na de behandelingen ervaar zijn van dag en nacht. Ik zit beter in mijn velheb meer energie en ben ook productiever dan ik ooit was.De toepassing van de technieken die zij beheerst is zeer breed, iets waarover ik me heb verbaasd. Ik voel door de ballast waarvan ik me ontdaan heb de ruimte die ervoor in de plaats is gekomen, doorwerken in alle facetten van mijn leven.”

Jasper, 26 jaar, maatschappelijk werker

————————–

– Een vrouw van begin 50 kon een tijd na het overlijden van haar zus, waar ze geen afscheid van had kunnen nemen, niet meer in haar slaapkamer slapen, doordat ze daar steeds weer haar zus in de kist zag liggen. Na drie sessies was er niks meer aan de hand en kon en ze weer gewoon in haar eigen bed slapen.- Een vierjarig meisje, autistisch, praatte niet, helemaal in haar eigen wereld, incontinent, beet zichzelf en maakte haar kleren en van alles in haar kamer kapot, incl. behang. Ouders hadden geen minuut rust.  Via moeder haar behandeld en meteen na de eerste behandeling begon ze de eerste woordjes te zeggen. Ze kwam meer uit haar isolement, speelde meer met andere kinderen, maakte meer contact, verwondde zichzelf niet meer, werd ook zindelijk. Ze is nog steeds wel anders dan een ‘gewoon’ kind maar het gaat veel beter met haar en daarmee ook met de ouders.

– Vrouw van 45 jaar met artrose had na een behandeling al veel minder klachten, zakte niet meer door haar benen en de pijn was zo goed als verdwenen.

– Vrouw van 70 jaar met een triggerfinger (vastzittende vinger) hoefde niet meer geopereerd te worden na een paar behandelingen. Haar vinger bleef al snel niet meer vast zitten. Het lichaam geeft iets aan. Eerst is het deze vinger, straks een teen en dan het hele lichaam. Vandaar dat het belangrijk is om het hele lichaam te behandelen en niet alleen het eerste signaal.

– Een vrouw van 46 jaar wilde stoppen met roken. Na een behandeling stopte ze, en het was gemakkelijker dan ooit, zei ze. Ze was er niet mee bezig, het was alsof de mensen die rookten niet in haar wereld waren, het deed haar niks meer.

– Een man van 43 jaar met een slaapprobleem dat hij al vele jaren had, was na een behandeling weg.  Na een jaar kwam hij terug omdat door een aantal gebeurtenissen het even iets minder ging, en een behandeling was voldoende om ervoor te zorgen dat het slapen weer prima ging.

– Een vrouw van 40 jaar met nogal wat psychische klachten, veel angsten, maar ook veel pijn in haar hele lichaam, was na ongeveer 10 behandelingen pijnvrij en haar angsten waren zo goed als weg. Ze voelde zich psychisch veel beter.

Dit zijn zo een aantal voorbeelden van cliënten die ik heb behandeld. Het is geen garantie dat iedereen met dezelfde klachten hetzelfde resultaat zal hebben, maar het kan wel de moeite waard zijn om het een kans te geven.