Biofotonentherapie

Bio Fotonen

Licht is energie en energie is leven.

Iedereen kent de positieve uitwerking van zonlicht op ons welbevinden en wij weten allemaal dat leven zonder licht niet mogelijk is.

Licht is in de vorm van fotonen aanwezig in alle menselijke, dierlijke en plantaardige cellen. Binnen organismen wordt informatie d.m.v. biofotonen naar alle cellen geleid. Als cellen niet optimaal functioneren is de lichtintensiteit van deze cellen verminderd. 
Door met de Bionic 880 gelijksoortig licht, de zgn. fotonen, aan het lichaam toe te voegen worden de cellen gestimuleerd zich te herstellen. De Bionic 880 fotonentherapie gebruikt de helende kracht van de fotonen om op een natuurlijke wijze het hormoonstelsel te reguleren, de afweer te versterken, de celstofwisseling te stimuleren en lichaam en geest te harmoniseren.

Een heel belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van deze vorm van therapieën heeft professor Dr. Med. F. Popp met zijn fotonentheorie ingebracht.

Licht bestaat volgens de kwantumtheorie uit lichtbundels, ook wel quanten of fotonen genoemd. Die fotonen worden door de huid geabsorbeerd en verdelen zich in het lichaam. De bijdrage van dr. Popp was dat hij vaststelde dat elke cel met de andere cellen communiceert d.m.v. de biofotonen. 

Volgens biofysicus Popp zijn in onze cellen licht aanwezig. Als cellen verwond worden, volgt ook een verlaging van de intensiteit van dit licht. Door licht in de vorm van fotonen te gebruiken worden de cellen tot regeneratie gestimuleerd.

Hoe werkt de Bionic 88?De Bionic 880 gebruikt de helingskracht van de biofotonen om de regulatie van het zenuwstelsel en het hormoonstelsel te beïnvloeden en de cellen te stimuleren. De biofotonen vinden hun eigen weg en bereiken zo ook via het zenuwstelsel en het ruggenmerg de hersenen. 
Hier worden verschillende stofwisselingsmechanismen aangestuurd, waaronder ook het hormonale stelsel. Via andere verbindingen stimuleren en harmoniseren de fotonsignalen ook de bijnieren  en zetten ze de modificerende productie van o.a. cortison aan., waardoor iemand zich in stresssituaties meer ontspannen kan blijven voelen

De Bionic 880 is inzetbaar bij:-psychosomatische aandoeningen. -Somatische verstoringen. -Chronische ziekten. -Vegetatieve disfuncties. -Wondheling. -Depressies. -Burn-out syndromen. -Gewichtsregulatie. -Hyperactiviteit. -Verslavingen. -Bacteriële ziekten zoals borreliose (de ziekte van Lyme, zie onder) -Pijnklachten. -Immuunziekten. -Complementaire kankertherapie. -Fybromyalgie -Ziekte van Crohn. -Hartritmestoornissen -Neurologische aandoeningen.

Borreliose/Ziekte van Lyme, een nieuwe volksziekte?
Borreliose is een aandoening die niet alleen moeilijk te behandelen is maar ook moeilijk te diagnosticeren is.Borreliose is een grote imitator van verschillende ziekten. Borreliose behoort met naar schatting 300.000 nieuwe besmettingen per jaar, tot de meest onderschatte infectieziekten. 
Bij borreliose gaat het om een bacteriële infectie die voornamelijk door teken, maar ook door steekvliegen, dazen, spinnen en vlooien overgedragen kan worden.
Borreliose uit zich in een grote verscheidenheid aan symptomen, zoals vermoeidheid, algehele malaise, gewrichtspijnen, zenuwpijnen in gezicht en ledematen, hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, concentratie- en geheugenzwakte, griepachtige klachten, slaapproblemen, constante koorts, verlaagde lichaamstemperatuur en hartklachten.

In Duitsland heeft de behandeling hiervan met de Bionic 880 en homeopathische Borrelia nosoden tot veel successen geleid, waardoor veel mensen vrij zijn gekomen van klachten die door de borreliose veroorzaakt werd. Zo kan ook de combinatie van biofotonen en bioresonantie tot positieve resultaten leiden.